Audio Player 192 Kbps

André op je radio

Elke dinsdag avond van 20:00 tot 22:00 uur

Foto's uit de studio

Een kijkje bij André de Raaf in de studio.

André op facebook

Volg onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste informatie rond dit programma

BOUW VAN DE STUDIO

Hier onder ziet u een korte inspiratie van de bouw van de radiostudio in Hoogeveen.

BOUW VAN DE STUDIO

We zijn druk bezig met het bouwen van een nieuwe studio in Hoogeveen volg hier onder de bouwwerkzaamheden.

Radio maken zit de 32 jarige programma maker in het bloed al op jonge leeftijd is André de Raaf al te horen op de radio. Hij begon op 16 jarige leeftijd bij de lokale omroep Delta FM, werd al snel gescout en kwam hij binnen bij de landelijke radio 3 FM. Hier maakte hij programma’s met Coen en Sander en Giel Beelen. Daarna ging hij verder bij Radio Hollands midden en RTV Oost.
In 2007 kreeg André een zwaar auto ongeluk en werd het stil op de radio. In 2017 begon het radio maken toch weer te kriebelen en kwam Radio 24-7 in beeld, Na een jaar kreeg hij een prachtig aanbod bij Sterradio en daar zit André helemaal op zijn plek, Hier presenteert hij “Het foute uur” & “André op je Radio” elke dinsdag avond van 20:00 tot 23:00 uur en op Woensdag avond van 19:00 tot 22:00 uur “Sterradio top 30”
Half 2019 besluit André dat hij zijn eigen radio studio aan huis wil hebben in Hoogeveen. De bouw is dan ook echt begonnen.
Gedurende het jaar word er hard gewerkt aan de nieuwe studio er worden tekeningen gemaakt en uren word er na gedacht hoe de studio er uit moet komen te zien. Waar komt wat en hoe moet de afwerking zijn. Allereerst isoleren, en gelijk al kabels in de wanden weg werken zodat je deze later niet weer ziet, dan komt de elektricien om de hoek kijken, een oude vriend van André heeft een eigen bedrijf en komt helpen in de studio.
Het doel is dat de studio begin 2020 volledig in gebruik word genomen, en de eerste uitzendingen al uit deze studio gemaakt worden. Dan volgt er nog wel veel afwerk werkzaamheden tussen de uitzendingen door.