Audio Player 192 Kbps

André op facebook

Volg onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste informatie rond dit programma

NIEUWS OP JE RADIO

Nieuws overzicht uit het radio programma "André op je Radio" elke dinsdag avond!

André de Raaf naar een week van stilte weer te horen op de Radio!

Programma maker André de Raaf was vorige week niet te horen op de Radio, Vanavond even na 20:00 uur opende hij zijn radio programma met de woorden… “Ik moet u vertellen dat het helaas niet altijd even goed met me gaat, vandaar dat ik vorige week ook even niet op de radio te horen was….”

Een emotionele radio maker was te horen op Sterradio.nl “Het doet soms pijn, pijn dat je niet altijd kunt doen wat je wil doen, de dingen waar je plezier in hebt. Dat dat niet altijd meer kan. En toen het liedje van Linda Tapken uit kwam ‘Geniet van het Leven’ was het voor mij duidelijk dat dat is wat ik graag wil ‘Genieten van het Leven’ ik wil u als luisteraar bedanken dat u als luisteraar er altijd maar weer bent.”

De 32 jarige programma maker kreeg uit verschillende hoeken berichten, zowel in de chatbox als privé appjes van luisteraars.

[André, de rillingen lopen over mijn rug, jeetje dat is radio maken. Echt Top]

KIJK MEE IN DE STUDIO

Neem een kijkje achter de schermen in de radiostudio van het programma "André op je Radio"

CHAT GEZELLIG MEE

Gezellig mee praten met mede luisteraars tijdens de uitzending dat kan hier!

Speelt nu: Loading ...
Ster Chat
Enter your username

BOUW VAN DE STUDIO

Hier onder ziet u een korte inspiratie van de bouw van de radiostudio in Hoogeveen.

BOUW VAN DE STUDIO

We zijn druk bezig met het bouwen van een nieuwe studio in Hoogeveen volg hier onder de bouwwerkzaamheden.

Foto's uit de studio

Een kijkje bij André de Raaf in de studio.

Radio maken zit de 32 jarige programma maker in het bloed al op jonge leeftijd is André de Raaf al te horen op de radio. Hij begon op 16 jarige leeftijd bij de lokale omroep Delta FM, werd al snel gescout en kwam hij binnen bij de landelijke radio 3 FM. Hier maakte hij programma’s met Coen en Sander en Giel Beelen. Daarna ging hij verder bij Radio Hollands midden en RTV Oost.
In 2007 kreeg André een zwaar auto ongeluk en werd het stil op de radio. In 2017 begon het radio maken toch weer te kriebelen en kwam Radio 24-7 in beeld, Na een jaar kreeg hij een prachtig aanbod bij Sterradio en daar zit André helemaal op zijn plek, Hier presenteert hij “Het foute uur” & “André op je Radio” elke dinsdag avond van 20:00 tot 23:00 uur en op Woensdag avond van 19:00 tot 22:00 uur “Sterradio top 30”
Half 2019 besluit André dat hij zijn eigen radio studio aan huis wil hebben in Hoogeveen. De bouw is dan ook echt begonnen.
Gedurende het jaar word er hard gewerkt aan de nieuwe studio er worden tekeningen gemaakt en uren word er na gedacht hoe de studio er uit moet komen te zien. Waar komt wat en hoe moet de afwerking zijn. Allereerst isoleren, en gelijk al kabels in de wanden weg werken zodat je deze later niet weer ziet, dan komt de elektricien om de hoek kijken.
Het doel is dat de studio begin 2020 volledig in gebruik word genomen, en de eerste uitzendingen al uit deze studio gemaakt worden. Dan volgt er nog wel veel afwerk werkzaamheden tussen de uitzendingen door.

ANDRé IN DE OCHTEND

Elke dinsdag en donderdag ochtend van 10:00 tot 12:00

LAAT OP DE AVOND

Elke maandag avond van 22:00 tot 24:00

Elke donderdag van 21:00 tot 22:00 uur