Dagmar Wolters bij Top 2000 à Go-Go

Op een prachtige zomeravond in 2007 gaf de Amerikaanse zanger Jason Mraz een concert in de tuin van de familie Wolters in Ootmarsum.

Van dit tuinconcert is onder meer een You Tube film te zien, die heel vaak is bekeken. Dat is ook de redactie van Top 2000 à Go-Go niet ontgaan en initiatiefneemster van dit bijzondere tuinconcert, de Ootmarsumse Dagmar Wolters, werd uitgenodigd om hierover iets te vertellen. In de uitzending van maandag 30 december doet zij een boekje open hoe ze Jason Mraz naar Ootmarsum haalde om daar dit tuinconcert te geven. Ook verhaalt ze hoe de Amerikaanse zanger genoot van dit gebeuren in de tuin van de familie Wolters en dat onlangs nog liet weten tijdens een concert in Afas waar Dagmar het concert volgde van de Amerikaanse zanger. “Jason vertelde over zijn ervaringen in Nederland en op een bepaald moment kwam ook Ootmarsum voorbij. ‘All the way in Ootmarsum for a beautiful performance in the garden of a nice family’ liet de zanger weten. Toch wel heel bijzonder dat hij Ootmarsum nog noemt, zeker omdat het al ruim 12 jaar geleden is,” vertelt Dagmar Wolters.  “In de AFAS live vroeg Jason of er nog mensen uit Ootmarsum kwamen en even later leidde hij een nummer in, in de trant van dat dat was voor mensen who drove all the way from Ootmarsum. In een podcast blikte bij terug naar de tour van 2007 en the very famous Ootmarsum concert.”

De Ootmarsumse heeft erg genoten van de opnames en van de gastvrijheid en toegankelijkheid van Mattijs van Nieuwkerk, die samen met Leo Blokhuis het populaire programma presenteert.  Dat gold echter ook voor het gehele productieteam, want ze waren allemaal super vriendelijk en relaxed. Op maandag 30 december vanaf 19.30 uur is het programma Top 2000 à Go-Go met Dagmar Wolters en Jason Mraz als één van de items van deze uitzending.

Bron: https://www.inenomootmarsum.nl

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *