The Late Night Studio verbouwd

Opening van een nieuwe Studio van Sterradio

Zondag 20 oktober is er weer een nieuwe studio geopend, dit keer van de Sterradio Late Night Show in Ootmarsum. De bestaande studio is geheel op de schop gegaan, er is een paar vierkante meter bij aan gebouwd. Zo is er voldoende ruimte voor de gasten die met regelmaat voorbij komen. Sterradio is een internet radio station die een heel breed scala aan programma’s maakt. We hebben het hier over de Late Night Show. Hier wordt niet alleen muziek uitgezonden maar je krijgt op de site ook de video clips te zien. Een muziek mix die door de week bestaat uit clubmuziek. En op de zaterdag avond van alles door elkaar met natuurlijk de video clips als rode draad.


Ook heeft sterradio andere thema programma’s, neem de Sterradio Top30. Hier krijgen artiesten kans om hun nieuwe nummer te promoten en krijgen een plek in de Top 30. De artiesten die Sterradio promoot zijn de artiesten die anders nergens terecht kunnen. Dan hebben we het over RadioNL en 100%nl, en dan al helemaal niet te spreken over de publieke omroepen. Doordat Sterradio deze artiesten een podium bieden, krijgen ze naamsbekendheid.  Dit is dan ook de kracht van Sterradio, puur omdat de artiest, Sterradio een warm hart toe draagt. Zo hebben we programma’s als de Muziek Chaos, hier kan van alles gedraaid worden. Een nederpop programma met muziek uit vroegere tijd afkomstig uit Nederland. Ook Programma’s die juist de lokale artiest benadrukken in een muziekmix programma. Veel uiteenlopende programma’s voor elk wat wils.


Een leuke anekdote is van de zingende visboer. Om zijn nummer bekendheid te geven stond hij op de markt in Zwolle met zijn viskraam. Op zijn reclame bord stond te lezen: “Mijn nieuw singel is te beluisteren op Sterradio.nl” bij aankomst stond hij zijn nummer vanuit de viskraam luidkeels mee te zingen. Of een restaurant eigenaar met meerdere horeca zaken in Hellendoorn die zanger is, en zelf adverteert bij Sterradio. Of een zingende vrachtwagen chauffeur uit Almelo, het kan allemaal. Het is een geweldige hobby waar je veel energie in stopt maar ook voor terug krijgt.


Zo hebben we verschillende live programma’s. De lokale artiesten worden daarin ook met regelmaat gedraad. We hebben zelfs een zanger die een programma maakt bij Sterradio. We kunnen wel zeggen dat wij een station zijn waarvan er niet 13 in een dozijn passen. Door de versterking van artiest en programmamaker, en andersom, zijn we zeer trots op ons station.
Momenteel hebben we 9 programma makers, en er komen er nog weer twee nieuwe programma makers bij.

Heb je ook interesse om een programma te maken bij Sterradio?
Of wil je een kijkje nemen in één van de studio’s neem dan contact met ons op. Maar ook voor alle andere info,  mail naar info@sterradio.nl We zijn niet alleen te vinden op het internet, www.Sterradio.nl Maar ook onze App is te downloaden voor Android en Apple.

Eric Nijhuis
Sterradio.nl

Foto’s Caspar Kouijzer

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *