Sterradio top 30 lijst

Elke woensdag avond te horen van 19:00 tot 22:00

Gasten van de Week

Woensdag 3 juni een interview met:

Sterplaat v/d week

Elke week wordt de nieuwe sterplaat van de week bekend gemaakt

Tip v/d week

Elke week wordt er door een typetje de nieuwe tip bekend gemaakt

Top 30 uitgelicht

"Mijn mooiste gedachte"

Als Johan Moreno aan z’n vrouw Bianca denkt, gaat zijn hart na bijna 12.5 jaar huwelijk nog steeds sneller kloppen. De tekst van z’n nieuwe single ‘Mijn mooiste gedachte’ is als het ware op z’n lijf geschreven. Johan hoorde de oorspronkelijke versie van Dennie Christian op de radio en kreeg het niet meer uit zijn gedachten. Het uitbrengen van singles staat in mijn top 3’, onthult de enthousiaste zanger woonachtig in Hedel net buiten Brabant. Omdat een groot deel van de Nederlandse bevolking momenteel veel naar de radio luistert vond Johan het nu de juiste tijd om de single uit te brengen. Het lied is afgelopen januari opgenomen bij Kees Tel. Op advies van Johan heeft Kees het lied sneller gemaakt zodat het nog dansbaarder is geworden.

"Als het echt over is"

Onlangs verscheen de nieuwe single van Marlous 'Als Het Echt Over Is'. Dit duet zingt ze samen met songwriter & producer Jeroen Russchen die eerder al werkte met Tino Martin, Jan Dulles & Wolter Kroes. Deze single is een voorloper van haar album, waarop ook de hits 'Verlangen naar een herinnering', 'Verlaat Me Niet' & 'Liefde Van Mijn Leven' zullen staan. In haar vlogs op YouTube zijn de ontwikkelingen te volgen over de carrière van Marlous en ook geeft ze daar een uniek kijkje in haar privéleven en het moederschap. 'Als Het Echt Over Is' Is geschreven en geproduceerd door Vredeveld & Russchen Music.

“Het was maar een droom”

De 16 jarige Dania komt met een nieuwe single opgenomen in de studio van Roy Otters in Apeldoorn het is een cover van Renate Robben uit 2010. We zijn op dit nummer gekomen doordat we aan het zoeken waren naar nummers van ongeveer 10 jaar terug zodat we het in een mooi nieuw jasje konden steken. Ik vind de nummer top geworden omdat er een hele nieuwe beat in zit dat het nummer wat sneller en voller maakt zodat je er lekker op kan dansen verder vind ik het een top nummer. Omdat ik nog maar 16 jaar ben en de tekst aansluit op mijn leeftijd.

100ste uitzending Sterradio Top 30

5 juli 2018 startte André de Raaf met presenteren bij Sterradio met de Top 30 samen met collega radio maker en zanger John Otten. Na 64 uitzendingen moest John helaas stoppen om gezondheidsredenen en ging André solo verder afgelopen woensdag 27 mei 2020 presenteerde André zijn 100ste top 30 uitzending vele artiesten stuurde filmpjes met felicitaties op die ook weer terug te horen waren in de uitzending en op facebook terug te kijken zijn!

Top 30 regels

*  De hele week kan gestemd worden, één keer per dag per IP adres (huishouden)
*  Elke liedje mag maximaal 10 weken in de lijst staan.
*  Stemmen kan van woensdag morgen tot woensdag morgen.
* Elke woensdag middag worden de stemmen geteld en de nieuwe top 30 lijst gemaakt.
*  Uitzending elke woensdag van 19:00 tot 22:00 uur

Whatsapp de studio

0613002744

Nieuwe muziek insturen?

sterradiotop30@andrederaaf.nl

Mail naar de studio