Week uit Weekend in.

Iedere vrijdagmiddag "Week uit, Weekend in" Met Jack Storm.

Een vrolijke radio Show iedere vrijdagmiddag van 15:00 tot 18:00 uur, met de leukste hits van Nederlandse bodem en het laatste Shownieuws.

Andrea Schon - Ich bin Glücklich

Andrea Schon - Ich bin Glücklich Andrea Schön voelt zich gelukkig Andrea Schön staat 200% achter haar nieuwe single ‘Ich bin glücklich’ omdat hij perfect weergeeft hoe zij zich momenteel voelt. Op alle gebied voelt zij zich gelukkig en alles in haar leven is thans in een positieve plooi gevallen. Al sinds een paar jaar draait haar zangcarrière op volle toeren met optredens in Nederland, België en Duitsland.. Ook op persoonlijk vlak voelt zij zich gelukkiger dan ooit sinds zij de grote liefde van haar leven vond in de persoon van Mike Grondy, met wie zij onlangs in het huwelijksbootje stapte. Behalve haar solo-optredens doet zij ook heel veel optredens in duet met haar man. Samen werken zij aan een gezamenlijk album. haar nieuwe single ‘Ich bin glücklich’ is tot stand gekomen dankzij een internationale samenwerking. Voor de compositie en tekst werkten Johny Neirinck en Hans Klipp samen. Het liedje werd uitgebracht bij de Duitse uitgever Obermain en wordt in Vlaanderen en Nederland gepromoot door D & V. Bron- persbericht : Lucky Joe.

Thom Craane Retour Sneek

Thom Craane is terug met een spiksplinternieuwe single ‘Retour Sneek’. Een heerlijke opgewekte single met het verhaal over een liefde op afstand. De afgelopen maanden heeft Thom een hechte samenwerking opgebouwd met Jonathan Hendrikx Studio in Best waar hij nu al zijn eigen popstijltje heeft gecreëerd. Iets waar Retour Sneek een perfect voorbeeld van is. De weg die Thom Craane met deze single heeft ingeslagen bevalt hem wel. ‘Dit is de muziek waar mijn hart ligt. De komende maanden gaan we druk verder om dit verder uit te bouwen en snel met nieuwe singles te komen,’ vertelt hij. ‘De afgelopen maanden kwamen we al met bekende covers zoals Stiekem Gedanst, Popmedley en Geen Toeval en we willen het popstijltje verder uitbouwen de komende tijd met eigen nummers. Houdt daarom ook goed mijn socials en website in de gaten voor meer nieuws’. Retour Sneek is vanaf 14 oktober 2020 overal te streamen en te downloaden via de bekende stream –en downloadportals zoals Spotify, Deezer, iTunes, YouTube, e.v.a. Bron Persbericht: Lucky Joe.

Leen Zijlmans – Jij bent het leven voor mij

Leen Zijlmans kreeg, nadat hij tijdens z’n deelname aan The Voice Senior het levenslied ‘Jij bent het leven voor mij’ ten gehore bracht zoveel positieve reacties dat hij de knoop doorhakte om dit lied op single uit te brengen. Leen wist met zijn bijzondere herkenbare stemgeluid het originele nummer van Willy Alberti & André Hazes vele harten voor zich te winnen. Voor Leen was dit toch wel één van de hoogtepunten uit z’n carrière. ‘Ik heb het met heel veel plezier gedaan en ben ervan overtuigt dat ik het meest haalbare eruit heb gehaald. Ik heb Leen twee keer weg mogen zetten zoals Leen moet zijn. Uit de reacties blijkt dat veel mensen mijn liedjes waarderen. Je ontmoet tevens andere mensen die je een compliment geven. Al met al kan ik terugkijken op mooie herinnering’, glundert Leen. Een ander hoogtepunt zou op zondag 1 november 2020 plaatsvinden in het Chassé Theater te Breda. Op die dag zou Leen vanwege z’n 50 jarig artiestenjubileum, een middag- en avondshow geven. Vanwege de coronacrisis wordt dit muzikale evenement verplaatst naar 28 maart 2021. Volgens Leen is er één troost. Hij is niet de enigste die een evenement moet verplaatsen. ‘Het is wel heel jammer. De timing was perfect. Het zou de puzzel compleet hebben gemaakt. Nu blijven er een paar puzzelstukjes liggen die worden ingevuld als het zover is’, aldus Zijlmans. Jij bent het leven voor mij’’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 14 oktober 2020 via de legale downloadshops, maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. Dat geldt overigens voor alle nummers die Leen heeft uitgebracht. Bron Persbericht: Lucky Joe.

Wim Drenthen

Wim Drenthen “vertrouw in de liefde”

Het nummer vertrouw in de liefde, is een nummer met wederom een boodschap, het zogenaamde levenslied. Dit ligt wim wel, en met het sausje van dialect er overheen, is dit helemaal passend. Zoals men weet, heeft Wim een vast team om zich heen. Het nummer is op Wim zijn vertrouwde plek Double UF record opgenomen. Peter Kroezen van Crewson multimedia heeft het hoes ontwerp wederom verzorgt. De afgelopen jaren heeft Wim diverse producties uitgebracht. Een mooi album Kameroad en een ep Net iets aans. Ook dit nummer heeft Wim weer zelf gecomponeerd en de tekst geschreven. Daarom kan hij zich ook goed inleven in het nummer en komt de boodschap goed over. Veel is gebaseerd op een greep uit het leven, en de boodschap in dit liedje is duidelijk. Het nummer ‘vertrouw in de liefde’ wordt op cd uitgebracht en is te downloaden via de bekende kanalen. Bron persbericht: De radio show. Kitty Joosten.

Roy Otters,- Voor jou

Een zanger die al meer dan 34 jaar optredens verzorgd, meer dan 5000 producties en clips voor artiesten heeft gemaakt heeft zelf weinig te wensen over dacht Roy zelf.Maar toen de verjaardag van zijn vrouw er aan kwam besefte hij dat hij in al die tijd nooit een nummer voor haar gemaakt had. Na uren zwoegen , nachten lang musiceren en componeren besloot Roy in 2 dagen tijd een nummer en clip op te nemen die zijn weerga niet kent. De meest mensen zullen ook zeggen dat dit een totaal andere weg vinden dan wat men van hem gewend is.Een liefdevol nummer getiteld "Voor Jou" is het resultaat, gezien de weinige tijd is er gekozen om een oud nummer in een nieuw jasje te steken maar wel op een eigen manier, Zaterdag 10 oktober 2020 komt de vrouw van Roy (Angelique) niets wetend naar de studio en gaat ze als cadeau dit nummer met een druk op de knop releasen op YouTube, Muziekportals, TV Oranje en alle onlineshops zoals Spotify,TikTok, iTunes, enz. Een van de mooiste cadeaus die gegeven kan worden aan je vrouw, een lied speciaal voor haar en recht uit het hart.Als accordeonist en zanger heeft Roy veel ervaring en leeft van het optreden en zijn studio producties,want Roy Otters is een niet onbekende producer bij vele artiesten. Ondanks dat vele mensen hem kennen en ook zijn sound, gaan ze hem niet met deze stijl herkennen. Een prachtig vol nummer met super mooi koorwerk, gewoon een goed nummer. Roy Otters zit dus al vele jaren in het vak en is onder andere bekend van RadioNL, TV-Oranje, Sterradio, Sterren.nl, 100%.NL en het TV programma Bloed zweet en tranen (sbs6)Maar na dit nummer “Voor jou” zullen we zeker nog meer van hem als artiest gaan horen. https://www.royotters.nl/ Bron Persbericht Roy Otters: De radio Show. Kitty Joosten

Jettie Pallettie 'Na regen komt zon'

Mensen zijn moe, de Corona crisis is uitputtend. Het afgelopen jaar zagen veel collega's het even niet meer zitten en raakten in een burn-out en dat overkwam ook Jettie Pallettie ! Hoe nou verder als je niet meer dicht bij elkaar mag komen ? Niet meer bij je vader, je moeder, opa en oma en zelfs niet bij je fans. Hoe lang duurt deze periode nog ? Het zijn onzekere tijden, des te meer reden om je dierbaren wat extra aandacht te geven. Samen vechten, samen praten, samen voelen en samen overwinnen ! Je staat nooit alleen ! Je hebt altijd jezelf. Jettie schreef er een liedje over. Speciaal voor alle mensen die het even niet meer zien zitten, weet dat "Na al die regenbuien...de zon zeker weer zal schijnen, voor iedereen !! Het is een nummer geworden die een andere kant van Jettie Pallettie laat zien want feesten is er op dit moment niet bij dus heeft zij gekozen voor een radionummer, uiteraard op de welbekende Jettie Pallettie wijze. https://jettiepallettie.com/ Bron: De radio show. Kitty Joosten.

Hallo ik ben Jack Storm, ik maak al jarenlang radio programma's en zit nu op mijn plek iedere vrijdagmiddag van 15 tot 18 uur bij www.Sterradio.nl met het programma Week uit Weekend in.
Jack Storm
Presentator

Stel uw vraag aan ons !