Week uit Weekend in.

Iedere vrijdagmiddag "Week uit, Weekend in" Met Jack Storm.

Een vrolijke radio Show iedere vrijdagmiddag van 15:00 tot 18:00 uur, met de leukste hits van Nederlandse bodem en het laatste Shownieuws.

Arjan van Zanten - Nooit meer alleen

Arjan van Zanten bracht twee jaar geleden zijn eerste single Jij laat me Zweven met succes uit op het label van Double You Music NL, nadat de eigenaar van dit label zei kom we gaan de studio in. Wat begon als een geintje bleek later goed te zijn voor meer dan 140.000 streams op Spotify. Nu twee jaar later vond Double You Music NL het tijd voor een nieuwe single. Arjan is de studio in gegaan met Jefferey Tanis die onder JT studio samen met RPH Sound flink aan de weg aan het timmeren is. De tekst is wederom geschreven door Arjan zijn vrouw Alexandra op een vrolijke en aanstekelijke muziek lijn. Op het nummer horen we de bekende saxofonist Piere Romenburg. Voor de clip tekende Wescur, met mensen van het leerbedrijf van Wescur The Clip Academy NL. Het nieuwe nummer met de titel Nooit meer alleen is met ingang van vandaag te downloaden en hier te zien op Bron:Kitty Joosten. Bron videoclip: Wescur Videography

Hans Snoek & Alicia - Dans De Hele Nacht Met Mij

Bosschenaar Hans Snoek wint steeds meer terrein als solo zanger, maar hij timmert ook stevig aan de weg met het duo wat hij vormt met zijn 17-jarige dochter Alicia. Zo traden vader en dochter onlangs samen op tijdens het Mega Piraten Festijn in Maaskantje en zijn ze steeds vaker samen te bewonderen op de diverse podia in het land. Hans & Alicia presenteren nu een uiterst vrolijke en dansbare single ‘Dans De Hele Nacht Met Mij’. Het idee voor deze single kwam van Alicia, die zich langzaam maar zeker aan het voorbereiden is op een solo carrière. Kees Tel was verantwoordelijk voor de productie van ‘Dans De Hele Nacht Met Mij’ en Cannonball Media schoot een prachtige videoclip, waarin naast Hans en Alicia ook een rol is weggelegd voor de kleinkinderen van Hans Snoek. En zo blijft het allemaal in de familie... Bron Shownieuws: Kitty Joosten. Bron videoclip: Cannonball Media en HIT IT! Music.

Hille V - Waarom Jij

Met ‘Waarom Jij’ presenteert de in het Friese Garyp woonwachtige zanger Hille V alweer zijn 5e single. De zanger timmert de laatste jaren stevig aan de weg en heeft inmiddels in zijn regio al de nodige bekendheid weten te verwerven. Daarom is het nu tijd voor een vervolgstap en onder productionele leiding van Arjan Venemann nam de sympathieke Hille V een geweldige nieuwe single op met als titel ‘Waarom Jij’. Hiermee hoopt de jonge zanger met ‘Waarom Jij’ op een landelijke bekendheid. Uiteraard draait een passende videoclip ook hier Bron shownieuws: Kitty Joosten Bron videclip: RTV Mediaproductie.

Hallo ik ben Jack Storm, ik maak al jarenlang radio programma's en zit nu op mijn plek iedere vrijdagmiddag van 15 tot 18 uur bij www.Sterradio.nl met het programma Week uit Weekend in.
Jack Storm
Presentator

Stel uw vraag aan ons !